Përshkrimi
Sip. Totale:

210 m2

Sip. e brëndshme:

0 m2

Tualet:

3

KATI:

2

Jepen me qera dyqane me sipërfaqe të ndryshme pranë 2 palmave tek rruga "Foto Xhavella” Dyqanet ndodhen në katin e dytë me fasad xhami dhe secila disponon tualet. Kanë sipërfaqe 90 m2, 60 m2, 60 m2. Dyqanet me sipërfaqe 60 m2 janë me Çmimin:700 Euro të dy bashkë. Dyqani me sipërfaqe 90 m2 Çmimi: 300 Euro

Powered by BSP Real Estate CRM