Profili i Agjentit

Amarilda Hoxha

Amarilda Hoxha

Konsulent Imobiliar

Më shumë se një vit eksperiencë në ndërmjetësimin e pasurive të paluajtshme në blerje, shitje, qeradhënie dhe qeramarrje, ka bërë që sot të jem një konsulente imobiliare që kujdeset më së miri që ju të shisni pronën tuaj shpejt apo të blini pronën e duhur sipas kërkesave tuaja.

Telefon : +355699671228

Email : [email protected]

Pronat e mia

Kontaktoni

Powered by BSP Real Estate CRM