Rreth NEWERA

Card image cap

Newera ofron konsulence dhe sherbime ndermjetesimi per pasurite e paluajtshme

Visioni jone

Rregullimi i Tregut te Pasurive te Paluajtshme. T’ju ofrojme siguri  klienteve tane per cdo prone,  ti konsultojme dhe ti orjentojme ata drejt nje marrevshje te sigurt, te shpejte dhe fitimprurese.

Objektivi jone

Te jemi zgjedhja e pare e cdo shitesi, bleresi, qeramarresi apo qeradhenesi ne Shqiperi per te ofruar kete sherbim ne Tregun te Pasurive te Paluajtshme

Çfare ofron Newera Real Estate?

Konsulence dhe Sherbime Imobiliare ne tregun e pasurive te paluajtshme

 
Konsulence

Konsulence profesionale FALAS rreth prones qe cdo klient eshte i interesuar per ta blere apo per ta shitur.

 
Shitje Prone

Shitje prone ose biznesi. Te gjithe ju qe kerkoni te shisni shtepine, vilen, dyqanin apo biznesin tuaj ju ftojme te zgjidhni NEWERA per te kryer kete transaksion.

 
Qira

Qeradhenie prone ose biznesi. Te gjithe ju qe kerkoni te jepni me qera apartament, dyqan, magazine, hotel dhe biznes ju ftojme te zgjidhni NEWERA per te kryer kete transaksion.

 
Blerje Prone

Blerje prone dhe biznesi. Te gjithe ju qe kerkoni te bleni apartament, vila, dyqan, magazine, hotel dhe biznes ju ftojme te zgjidhni NEWERA per te kryer kete transaksion.

 
Klering

Shkembim prone. Ne sherbimin e ndermjetesimit qe ne ofrojme eshte dhe shkembimi i nje prone me nje pasuri tjeter.

 
Okazion

NEWERA Blen Okazionin Tuaj! Kliko link per te mesuar me shume

Powered by BSP Real Estate CRM