Descrizione
Gross Area:

115 m2

Interior Area:

0 m2

BAGNO:

1

Ne Durrës tek pista Iliria shitet ambjent komercial buzë detit me një sipërfaqe prej 114.6 m2. Ambjenti shitet ose jepet me qira, (ose ndërrohet) . Vendodhja e tij e bën tepër të frenkutuar nga njerëzit. Cmimi për shitje është 350.000 euro dhe ambjenti ka dokumenta të rregullta hipotekore.

.

Powered by BSP Real Estate CRM