Descrizione
Gross Area:

1100 m2

Interior Area:

0 m2

Shitet arë me sipërfaqe 1100 m2, pranë City Park, në Bërxull. Ara ndodhet në rrugë dytësore të autostradës Durrës-Tiranë dhe disponon dokumentacion të rregullt (Hipotekë)

.

Powered by BSP Real Estate CRM