Descrizione
Gross Area:

52 m2

Interior Area:

0 m2

BAGNO:

1

PIANI:

1

Shitet dyqan me sipërfaqe 52 m2 në rrugën "Sabri Preveza". Dyqani ndodhet në katin e parë, ka një tualet dhe është me fasadë xhami. Dyqani është në proces hipotekimi.

.

© Copyright Newera Real Estate. All Rights Reserved

Made with by BSP Vision a Product By Leeto Digital Agency