Descrizione
Gross Area:

100 m2

Interior Area:

0 m2

BAGNO:

1

PIANI:

1

Jepet dyqan me qira me sipërfaqe 100 m2 në Bulevradin e Ri, Yzberisht. Dyqani ka një lartësi prej 4.8 m, kati i parë, nga të dyja anët me fasadë xhami, një tualet dhe qepenë. Ambjenti është i përshtatshëm për piceri, restorant etj.

.

© Copyright Newera Real Estate. All Rights Reserved

Made with by BSP Vision a Product By Leeto Digital Agency