Descrizione
Gross Area:

105 m2

Interior Area:

0 m2

BAGNO:

1

PIANI:

1

Në zonën e Astirit jepet me qira një ambient me sipërfaqe 105 m2 dhe me lartësi 3.20 m. Ambienti disponon një tualet, linjë 3 fazore si dhe një verandë me sipërfaqe 30 m2. Vendndodhja e tij e bën këtë ambient të përshatshëm për aktivitete të ndryshme si : depo farmaceutike, klinika të ndryshme, lokal etj.

.

© Copyright Newera Real Estate. All Rights Reserved

Made with by BSP Vision a Product By Leeto Digital Agency