Descrizione
Gross Area:

300 m2

Interior Area:

0 m2

BAGNO:

2

PIANI:

2

Jepet me qera ambjent në Sukth, 500 m larg autostradës Durrës-Tiranë. Objekti ka një sipërfaqe prej 300 m2 dhe është ndërtesë 2 katëshe me lartësi K.1 / 4.20 m & K.2 / 3.45 m, disponon 2 tualete në secilin kat dhe kati i dytë ka sistem ventilimi. Objekti është i përshtatshëm për supermarket, magazinë, fasoneri etj. Gjithashtu objekti ka oborr me sipërfaqe 200 m2 dhe vend për roje.

.

Powered by BSP Real Estate CRM