Përshkrimi
Sip. Totale:

75 m2

Sip. e brëndshme:

75 m2

Tualet:

1

Jepet ambient komercial me sipërfaqe 75 m2 buzë rrugës kryesore ne Unazë të Re, Astir prane Bar Oslo. Dyqani ndodhet në katin e pare, ka fasadë xhami me pamje nga rruga gjë që e bën përshtatshëm për çfarëdolloj biznesi. Ambienti është i investuar dhe kjo e bën mjaft të favorshëm si për zyra, qendër estetike, etj. Për një vizitë në pronë na kontaktoni tani!

Karakteristikat

© Copyright Newera Real Estate. All Rights Reserved

Made with by BSP Vision a Product By Leeto Digital Agency