Përshkrimi
Sip. Totale:

134 m2

Sip. e brëndshme:

0 m2

Jepet me qira magazinë së bashku me garazh me sipërfaqe 133.5 m2 në rrugën "Aleksandri i Madh". Ndodhet në katin -1, ka sistem kamera, sistem aspirimi dhe ventilimi.

Powered by BSP Real Estate CRM