Përshkrimi
Sip. Totale:

77 m2

Sip. e brëndshme:

0 m2

Tualet:

1

KATI:

2

Shitet dyqan me sipërfaqe 77.31 m2 përball Spitalit Amerikan 3, pranë Golden Park. Dyqani ka një tualet, fasadë xhami dhe është e përshtatshme për zyra.

Powered by BSP Real Estate CRM