Përshkrimi
Sip. Totale:

0 m2

Sip. e brëndshme:

0 m2

Dhoma:

2

Tualet:

1

Nr. Dhomave:

3

Shiten apartamente 1+1/2+1/dyqane/garazhde ,keni mundesi zgjedhje kati dhe orjentimi,1-Punimet jane shume cilesore,siperfaqt jane 70 m2-90- m2-100 m2-115 m2 . 2-Muret e jashtme do te jene me termoizolim . 3-Dritaret dhe Dyert e ballkoneve do te jene Plastike ose Duroalumin dopio xham. 4-Dyert e jashtme te sigurise do te jene te blinduara. 5-Dyshemet do te jene te shtruara me parket 6-Furnizimi me uje do te jete 24-oresh(te siguruara nepermejt depozitave dhe sistemit te pompave) 7-Tualetet do te jene me dritare 8-Shkallet do te jene me ndricim natyral jo te mbylluara 9-Do te kete shume gjelberim dhe ambjente shplodhese. 10-Jane me "Hipoteke"(jo hipoteke perfundimtare dhe nuk sherben per kolateral) Ndodhen ne Kamez rreshti i dyte ne rruge kryesore.

Karakteristikat

© Copyright Newera Real Estate. All Rights Reserved

Made with by BSP Vision a Product By Leeto Digital Agency