Përshkrimi
Sip. Totale:

m2

Sip. e brëndshme:

m2

Perfunduan Dy Godinat e Para! Drejte Perfundimit jane dhe Shitjet e Apartamenteve! Momenti eshte edhe per ju qe keni plan per te investuar;Rezidenca "Klensi" eshte Zgjedhja e Duhur SEPSE: 1-Jane godina te vogla(tip vilash,me te sigurta nga termeti) 2-Muret e jashtme do te jene me termoizolim 20cm. 3-Dritaret dhe Dyert e ballkoneve do te jene Plastike ose Duroalumin dopio xham. 4-Dyert e jashtme te sigurise do te jene te blinduara. 5-Dyshemet do te jene te shtruara me parket 6-Furnizimi me uje do te jete 24-oresh(te siguruara nepermejt depozitave dhe sistemit te pompave) 7-Tualetet do te jene me dritare 8-Shkallet do te jene me dritare jo te mbylluara 9-Do te kete shume gjelberim dhe ambjente shplodhese,kend lojrash per femije. 10-Jane me "Hipoteke"(jo hipoteke perfundimtare dhe nuk sherben per kolateral)

© Copyright Newera Real Estate. All Rights Reserved

Made with by BSP Vision