Përshkrimi
Sip. Totale:

186 m2

Sip. e brëndshme:

186 m2

Tualet:

2

KATI:

2

Në zonën e Unazëz së Re në një nga zonat më të zhvilluara dhe më të populluara shitet biznes Klinikë Dentare. Klinika ka një super investim dhe është e organizuar në hyrje me recepsion, sallon ndenje për pritje me kënd, tv. Dy dhoma me nga nje poltron secila, dhomë për grafi e kompletuar, dhomë sterilizimi e kompletuar, dhomë për laborator (bosh). Kuzhinë dhe ambient ndenje i kompletuar dhe arreduar për stafin e klinikës. Pjesa e posteve të punës ka dysheme teknike me rezinë. Pozicioni i klinikës ofron mundësi shumë të mirë reklamimi për shkak të fasasdës që shtrihet në dy rrugët kryesore në Unazë të Re. Gjithë pajisjet e klinikës shiten me një çmim okazion prej 20.000 euro dhe qiraja mujore për ambjentin e klinikës është 1200 euro në muaj. Nëse jeni të interesuar për të hapur apo zgjeruar biznesin tuaj kjo klinikë është një super investim. Na kontaktoni në 0698003030 per vizitë në ambient.

Karakteristikat
Powered by BSP Real Estate CRM