DESCRIPTION
Gross Area:

300 m2

Interior Area:

300 m2

Beds:

2

Baths:

2

Rooms No.:

3

Shitet biznesi palester ne aktivitet,palestra ka 15 vite qe ushtron aktivitetin eshte e investaur me te gjitha paisjet dhe ndodhet ne zone e cila klim te mire per biznese sepse ka popullsi te larte.Per me shume informacion dhe vizit ne prone ju lutem mos hezitoni te na kontaktoni.

Features
Powered by BSP Real Estate CRM