Përshkrimi
Sip. Totale:

60 m2

Sip. e brëndshme:

65 m2

Dhoma:

1

Tualet:

1

Nr. Dhomave:

2

EKSKLUZIVE vetem per Agjensine Imobiliare NEWERA! Shiten apartamente 1+1;2+1;3+1, Garazhde dhe Dyqane,ndertimet do te jene 4-5 kateshe, me punime shume cilesore. Ndertesa do te jete e realizuar me skelet betonarme.Muret e jashtme do te jene me shtrese termoizoluese,te suvatura me grafiato dhe boje fasade, si dhe do te jene te trashesise 20cm me termoizolim.Rezervo dhe ti apartamentin e deshiruar!

© Copyright Newera Real Estate. All Rights Reserved

Made with by BSP Vision