Descrizione
Gross Area:

46 m2

Interior Area:

0 m2

BAGNO:

1

PIANI:

2

Shitet dyqan me sipërfaqe 46.30 m2 përball Spitalit Amerikan 3, pranë Golden Park. Dyqani ka një tualet, fasadë xhami dhe është e përshtatshme për zyra.

.

© Copyright Newera Real Estate. All Rights Reserved

Made with by BSP Vision a Product By Leeto Digital Agency