Descrizione
Gross Area:

330 m2

Interior Area:

0 m2

BAGNO:

2

PIANI:

2

Në zonën e Unazës së Re jepet ambjent komercial me qira, i investuar në parket, ndriçim, kondicionim dhe aspirim. Ambjenti është i përshtatshëm për klinika, qëndra estetike, qëndëra kursesh etj. Në brendësi ka dy tualete dhe ndodhet në katin e dytë. Për çdo informacion rreth pronës apo vizitë në të na kontaktoni në 0698003030 ose [email protected]

.

Powered by BSP Real Estate CRM