DESCRIPTION
Gross Area:

2500 m2

Interior Area:

0 m2

Në zonën e Astirit, pranë rrugës “Teodor Keko” shitet ose jepet me qera një magazinë me sipërfaqe 2500 m2. Magazina është e lartë 3.3 m dhe ndodhet në katin -1 të një pallati. Ambjenti ka dokument të rregullt Hipotekor. Për çdo informacion rreth pronës apo vizitë në të na kontaktoni tani!

Powered by BSP Real Estate CRM