Përshkrimi
Sip. Totale:

150 m2

Sip. e brëndshme:

150 m2

Dhoma:

1

Nr. Dhomave:

2

Jepet me qera magazine me siperfaqe 150m2,kati i pare ,me lartesi 4 m,ndodhet ne ane te rruges dhe eshte e pershtatshme per aktivitete te ndryshme(per servis makinash nuk jepet)gjithashtu ne katin e dyte jepet me qera dhe nje ambjent i pershtatshem per zyre me siperfaqe 160 m2.Per me shume informacion lutemi mos hezitoni te na kontakotni!

Karakteristikat

© Copyright Newera Real Estate. All Rights Reserved

Made with by BSP Vision a Product By Leeto Digital Agency